Citiraj:
Autor fanATIk
Vjetar i sunce kao izvor struje su još uvijek daleko od hidro/ugljen/nuklearnih elektrana.
Sama proizvodnja litijevih baterija uzrokuje poveliko zagađenje.
Da u ovom trenutku svi auti postanu električni, mislim da ne bi bilo dovoljno struje za sve.
|
Nije bez veze Tesla pokupovala većinu tvornica baterija.
Citiraj:
Autor lowrider
Kontra, pa to su činjenice koje možeš bilo gdje pročitati.
Istina je da dizeli sve teže zadovoljavaju norme, elektronika i uređaji na njima koji ih "čiste" su postali kompliciraniji i skuplji i došli su do neke granice.
I za novije benzince će biti tako, dpf-i i slične stvari, i oni će doći do neke granice
|
Ne, članak koji si ti linkao je ništa drugo nego copy-paste. Max doseg većine naših novinara s naglaskom na bombastičan naslov u svrhu click-baita.
Ono što sam ti ja odgovorio su činjenice, točnije video koji opisuje kako je VW varao i koje testove su radili - acctually su htjeli ljude, a ne majmune zatvoriti u prostoriju dok glavešine iz VW-a nisu rekli da to možda i ne bi bilo baš najpametnije.
Isto tako kako su se pravili grbavi kada su im ovi poslali svoje testove, tipa "ne, vi to krivo mjerite / uređaji su vam krivi / itd.".
Vrlo je da ne kažem izgledno već i realno za pretpostaviti da su svi mehaničari koji iole nešto znaju znali za to varanje na (dyno) testovima. Sve je to politika.