View Single Post
Staro 27.02.2018., 15:23   #3533
Europium
Registered User

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
to ni bog nezna,realno gledano nitko pod tim uvjetima neće produživati ugovor s njima,upecat će nekoliko ljudi koji neprate ostale cijene,
posebno ništa ne nude i arene nisu više atraktivne bez lige prvaka,mada na kraju iz oba izvora im cure novci pa je možda i to razlog,
ako ode previše ljudi uvjek mogu ubaciti nekakvu akciju.
Neće, vjeruj mi. Ja podržavam takvu odluku marketinga.

Oni koji gledaju na svaku lipu, i bitno im je isključivo da koriste najjeftiniju ponudu na tržištu odavno nisu HT korisnici, a ovaj preostali dio koji je, tako ionako će otići iz HT-a, samo je pitanja vremena. I siguran sam da računaju s tim da će izgubiti određen broj pretplatnika. Ponude drugih operatera po meni su i više nego zadovoljavajuće za prosječnog korisnika. Dok god postoji alternativa, ja nemam ništa protiv visokih cijena HT-a. Dapače, onaj tko je spreman plačati više, zaslužuje i kvalitetniju uslugu i odnos prema kupcu.

Kako god ti se činilo, HT je i dalje operater koji najviše ulaže u korisničko iskustvo. Počevši od tehničke podrške, iz prve ruke ti mogu potvrditi kakve prijave kvarova dobivamo i što se sve prosljeđuje na teren, a nije strogo definirano ugovorom. Od krivo okrenutih baterija, do čišćenja sat. antena od snijega i isključene opreme iz struje. I sve bude odrađeno isti dan od prijave, ili odmah iduće jutro, bez naplate naravno, vikendom.

Isto važi i za aktivaciju, deaktivaciju i promjenu paketa. Svi procesi su automatizirani i korisnički zahtjevi budu odrađeni kroz par minuta od pokretanja zahtjeva. Dok kod ostalih operatera, za banalnosti poput aktivacije dodatnog programskog paketa čeka se i do 2 tjedna. Da bude jasno, nit u HT-u ne teku med i mlijeko, ali daleko su ispred konkurencije po tom pitanju.

Možda se i meni i tebi gore navedeno čine kao sitnice koje nisu presudne kod odabira operatera, ali puno je ljudi kojima je tako nešto bitno, i ne žele mijenjati operatera iz gore navedenih razloga ili će odabrati HT makar izdvojili 50-100ak kuna više.

Citiraj:
Autor wizard0207 Pregled postova
Da li je normalno da se ONT uređaj resetira 2 puta u sat vremena? Na uređaju počne crveno blinkati lampica "LOS" i nakon 5 minuta se ponovno spoji.
Nije, prijavi kvar.

Zadnje izmijenjeno od: Europium. 27.02.2018. u 15:29.
Europium je offline   Reply With Quote