Citiraj:
Autor coconut
I ja, kao i Brko, imam pretplatu koja mi ističe za 2 mjeseca. Kao i on, i ja sam uzeo S7 taman kada je izašao u 4/2016 tako da ću sada zamijeniti njega za S9. Moram priznati da sam se bojao da S9 neće izaći prije isteka pretplate. Naravno, ova presmješna kombinacija sa SD mi ni ne pada na pamet.
VIP prima prednarudžbe za S9. I oni nude zamjenu mobitela, ali su njihove procjene još smješnije.
|
Kod mene slicna situacija, s7 sam uzea u 3 misecu prije 2 god., prakticki cim je dosa u prodaju. Takodjer namjeravam uzeti s9, ali ove procjene u SD ili jos gore u Vipa su sprdacina i totalno nerealne (blago receno)

. Radije cu prodat na njuski za neku realnu cijenu ili ga ostaviti doma nekome od ukucana, mozda cak zeni ako ponudi dobru cijenu
Citiraj:
Autor Gabre
on topic, S9 znaci ima dva otvora blende, a sto je sa S9+, koji je njegov ficur? 2 senzora, fiksne blende?
|
I s9 i s9+ (na primarnoj kameri) imaju dva otvora blende, f1.5/f2.4 sa 1.4 micron pixelima, dok s9+ na sekundarnoj (telephoto) kameri ima fiksni f2.4 i 1.0 micron pixele...