View Single Post
Staro 25.02.2018., 13:07   #457
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor fAg Pregled postova
Nije sigurno ogroman,više si vjerojatno impresioniran sa 29".75Hz je nešto bolje ali ništa značajno,jako se teško primjeti razlika u odnosu na 60Hz. 144Hz već da.
Aposultno je ogroman. Nikad nisam probao ništa preko 60, i sad kad sam zaigrao na 75 osjetio sam koliko je fluidnije. Koliko se samo miš kreće fluidnije. Siguran sam da je 144hz skok, ali ako nemam hardver za to čemu forsati.

Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Svakom monitoru pristupaju jednako, tako da ce i bilo kojem drugome nedostatak local dimminga utjecati jednako na relevantnu ocjenu. Slicna stvar sa kontrastom, i sami navode da je 1000:1 OK za IPS, ali je generalno nedostatak, sto i jest.
Te navedene stvari su meni nebitne. kupio sam ga jer je velik, širok, ima 75hz i užitak je filmove gledati.
Neke nedostatke niti ne osjetim, a sliku sam si složi preko nvidia panela i zadovljan sam. Ima i onaj black stablizier pa sam se poigrao.

Za običnog budget gamera koji već godinama igra na 22, misim da je ovo solidan buy i kažem, prezadovoljan sam,a na kraju je jedino to bitno.

A siguran sam da neki skuplji monitori ne bi bolje prošli na tom testu, ali za to me tako zaboli ionako.
Jasno je da je ovo balkan,i kad netko nešto kupi mora mu se posrat po tome koliko se može