Citiraj:
Autor aurellie
Sa internal walleta na coinbase je besplatno, tako da ne znam kako ti je ovo uspjelo
|
Citiraj:
Autor dfranc
Dosad sam slao na coinbase,besplatno,ali oni deru kad šaljem na bitpandu.Ovo je išlo na bitrex.lp
|
Jel tu treba kaj na NH-u podesit? Meni je uzelo fee i za slanje na coinbase, i to dosta. Čini mi se 4-5%.
Citiraj:
Autor dada-as
.....Mislim da bi onaj CEO iz Nvidie trebao dobiti nogu.
Rekao CEO Nvidije da je prodaja GPU minerima samo mali dio njihovog kolaca. A sad vidimo da ih Bitmain trvtka uskoro ce prestici po profitu, a njihov dio kolaca je samo u miningu. Ja mislim da bi tog CEO iz Nvidije trebalo napucat, jel ima negdje peticija.
Neka unajme novog koji ce nam dat graficke po normalnim cjenama, a ne da moljaka trgovce da ne prodaju graficke rudarima.
......
|
lol, ti imaš jako jednostavne poimanje stvari
Citiraj:
Autor Libertus
Crypto ti se smatra kao kapitalna dobit. Platiš 12% porez i prirez prema prebivalištu (od 0% do 18%* na porez), što ispadne prosječno cca 13,5% od ostvarene dobiti, i sve ti je čisto.
Toliko izgubite i na prebacivanju na karticu, proviziji i tečaju.
Ti npr. plaćaš samo 12% jer je u Maloj Subotici 0% prirez.
*Zagreb
|
Da, ako si investirao. Za rudarenje je malo kompliciranije priča, to je internet zarada ili drugi dohodak, nitko zapravo nije siguran. A onda si država malo više uzme.