View Single Post
Staro 06.02.2003., 14:33   #68
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
AH da, sorry Miki, al eto ja moram s teme (r900pro je super!)

Nisam mogo vjerovat kolko zuchi u ovoj 'bezazlenoj' temi (bijoh na skijanju, ap nepratih forume...). Al eto, samo bi se osvrnuo na par stvari koje su spominjane kroz thread (i spominju se drugdje) vec duze vrijeme...

Layout issues:

1) Grafovi - idem sad napravit (konacno) template-ove za iste da vise ne kukate oko toga. To je jedna od stvari koje su trebale biti napravljene jos prije izlaska PCE v2 ali jebiga, puno obveza u zivotu...

2) Navigacija na clancima - template je gotov vec duze vrijeme, al Pajo nema vremena (vec duze vrijeme) to implementirat + fix-o je server zadnjih mjesec dana...

Clanci:

1) Kvaliteta - nismo profesionalni novinari neg entuzijasti, trudimo se napisati nesto drugacije clanke nego ostali hrvatski '(tiskani) mediji'. Pisemo ih zbog vas. Ne primamo nikakvu naknadu za ulozen trud. A (od nekih) dobivamo pridjeve poput 'Amateri' i slicno, pljuvanja kolko oces itd itd. Mi iznosimo svoja (subjektivna) iskustva, koja pokusavamo pribliziti sferi objektivnog kolko god je to moguce. Nitko nije savrsen, pa ni mi. Ali malo potpore za to kaj radimo nebi skodilo... I nemojte nas usporedjivat s nikakvim Toms Hw Guide, Anandtech, X-Bit, HardOCP. Ta skvadra se moze u potpunosti posvetit iskljucivo sajtovima (generirajuci profit ovak il onak), i zabole ih dupe kaj neko misli o tome kaj pisu (A kvaliteta/pristranost je upitna kod nekih). A mi jedino kaj imamo je 'zahvalnost' publike (koje bash i nema).

2) Izbor hardware-a - RAK, prije i nismo bili u mogucnosti doc do svega kaj bi htjeli. Zato i postoji ta (nesretna) recenzija tog 'racunala'. Frane isto nemre doc do hardware-a u Splitu, kolko god to nevjerojatno zvucilo. Stalno ga zavlace i lazu izjavama 'Bash smo prodali zadnji prije 5 minuta / Sutra stize nova posiljka iz zagreba", te nakon nekog vremena takvog sranja, covijek odustane.

PC Ekspert

1) Mi - svima nam je PC Ekspert 'sporedni hobi'. No svejedno se TRUDIMO.

2) Ostali - ok, mi nevaljamo (nekima), ko u hrvatskoj valja???

Sorry bout this, al uvijek mi nekak 'motivacija padne' kad vidim postove ovakvog tip-a (heee, nemrem se suocit s kritikom). A jedino kaj imamo je motivacija...

Ovak, da sad napravim 'cut the crap', otvaram novi thread u komentari i prijedlozi, pa dajte tam napisite kaj mislite kaj je LOSE i kak bi vi to popravili.

Smatram da smo ipak nekakva zajednica koja se postuje i uvazava, pa eto vam prilike da konstuktivno pridonesete kvaliteti svega...
sbp je offline   Reply With Quote