Citiraj:
Autor dakky
@dado
da se nije trošilo na gluposti bio bi na 1 btc pred 6 mjeseci.... ali kad pogledas da sam za wirex karticu dao 0.032 btc sto je sad oko 300 dolara... sve ce ti bit jasno... da ne govorim da sam mobitel od 400 dolara platio 0.18 btc (trenutnih 1800 USD) itd. a di je monitor, zvucnici, ups, masa stvari je placeno cryptom... wirex kartica je definitivno top.
20x 470, 12x 1060, u medjuvremenu se jos kupilo 3x 570 i 3x 1060. Dakle sve skupa od 3. mjeseca prosle godine, eto skoro godina dana ce biti uskoro za 1 BTC i masu pi*darija. I casha je izvuceno nekih 20-30k kn.
|
a da si sve sto si imao prodo po 20k i kupio neki dan na 6k imao bi sad 3btca
al to je da si ovo ili ono. stvarnost je posve drugacija od toga da samovo ili ono. eto meni je ova cijena dovoljna za izvlacit a tebi nije ...
da si taj mobitel kupio u 12mj sad bi ovdje mogao napisat da si ga tada paltio xxxbtc.a a sad to vrijedi sam 3puta manje u dolarima i da si super proso jer si tada kupio...
to moze u nedogled .znaci odlucio si tada da ti treba mobitel i super . ne kukaj. ja sam odlucio dic jucer kune i ne kukam nego ih brojim