Tema: Dirt Rally
View Single Post
Staro 23.02.2018., 09:30   #650
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Bit ce u buducnosti koji PP event sa jednim autom pa ce biti "ravnopravnije". Nadam se da vam ne bu dopizdilo non stop uzbrdo

Sale - je vidio sam, Mantu dobro hendlas al moze biti i do sporije voznje u zavojima, no complains Mene taj rwd jos ceka. A ako pitas za PP i saltanje 1. ili 2., i ja sam tu negdje izmedju. Kad vozim manualni seq. onda sam cesto u 2. jer lakse odrzavam okretaje visoko. Na h-shiftu+kvacilo (te snimke niste vidjeli ) cesce spustim u 1. jer mi se auto lakse ugusi i nemam dobru tehniku. Ako i zaglavim u 2. onda ga mu izlasku iz zavoja dam malo kvacila da skoce djiri.
Ma hej, što se mene tiče neka bude izbor. Briga me za ravnopravnost, sam sam se htio patit . Istina, malo sam podcijenio auto. S druge s trane, na group b rwd sam izabrao lakšu opciju, jer mi ona lancia ne pruža nikakav gušt u vožnji koliko je nestabilan

Inače, zanimljivost, kad već pričamo o šaltanju. 205 je fakat super nestabilan i da bi prošao hairpin živ moram ipak uć u prvoj u njega, ali ima toliki turbo lag da ako izgubim moment kotaća, tj ako uhvate grip, počne se vuč ko stara baba u niskim okretajima. Baš komično. Kad se dovuče do viših okretaja, totalno podivlja
nub je offline   Reply With Quote