View Single Post
Staro 22.02.2018., 20:51   #1592
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Nije još sve gotovo, al pomalo dobiva oblik.

Žao mi je samo što zbog konfiguracije kose monte nemogu stavit projektor i neko platno da mogu ispred telke izvući.

Zadnje zvučnike za zid još nisam stavio, imam nekih problema s njima pa moram vidjet kako će to ići, a ovi od kompleta mi se nikako ne uklapaju.

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Ili možeš kao i ja - daš si negdje izrezati ivericu u mjerama koje želiš, kantiraju ti dijelove kojima je to potrebno i onda sam doma sastaviš.
Max jeftino, max pogođeno (u milimetar si napraviš kako želiš) no traži malo truda.

Po meni se isplati, ti vidi

Kako sam bio u selidbi i nešto sam kemijao u sobi, trebao sam dvije ploče da mi izrežu. Odlučih se za Iverpan jer su mi bili najbliže. Suma tog izleta:

Narudžba -> 10 dana čekanja -> 2 sata čekanja reda u Iverpanu -> oštećene ploče -> dolazak ponovno nakon 3 dana -> čekanje sat vremena da bi mi rekli da je došlo do greške u sustavu i da nisu izrezali ploče -> čekanje još sat vremena da ih izrežu i kantiraju jer sam rekao da neću dolazit ponovno i da hoću pare.

Iverpan nikad više. Al mi se sviđa princip, i definitivno ću opet nešto radit na taj način.

Na kraju je ipak pala odluka na Bestu, s tim da smo je malo kastomizirali i da sam moramo malo doradit jer kućište nije stalo.

OCD approved
Pupo je offline   Reply With Quote