Ako ti je podesen h-shifter + seq. onda ces imati problem u grupama 2000 i ranije jer igra po defaultu za te aute koristi h-shifter. Probaj pa vidi, bar kod mene je tako (imam isto podeseno). A ovo za kocnicu i rikverc tu bi trebalo pomoci ako podesis deadzone za kocnicu na minimalno.
Kocio sam preocito, pogotovo kod vecih skokova jer ipak auto bolje izhendlam nakon manjih skokova + akceleracija mu nije problem. Da ga pustim skroz em bi mi drmnuo boga pitaj kako em bi vjerojatno izgubio vremena na korigiranju putanje. Morat cu vise auto bacati u bok umjesto stiskati kocnicu. Takodjer pravovremeno bacanje auta prije skoka pomogne masu ako skaces u zavoj. Iako sam vjezbao par voznji prije endura, nisam isao testirati limite, nego samo naci ok setup. Mislim da ima tu rezerve za napredak, auto mi se super ponasao i dosta sam zadovoljan.
Da skratim pricu, spremam se za monaco
Btw danas u 15h starta novi event na Pikes Peaku i sad ce trajati po 3 dana. Novosti su:
- prvo se voze 3 kraca segmenta, a finalni brzinac je cijela staza i vozi se na kraju
-
checkpoint je nakon 3. brzinca pa pazite na sejv!
- servisiranje i tjuning su nakon svakog brzinca
- finalni brzinac se vozi dvaput (run 1 i run 2, takva su pravila i to ne mogu mijenjati). Ako ste zadovoljni prvom voznjom onda drugu voznju abbandonajte - uvijek se gleda bolje vrijeme za ukupni rezultat. Ako ste sjebali prvu voznju onda imate drugu sansu
https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-pp