Citiraj:
Originally posted by Gabre
dobro izgleda, samo imam par pitanjca..
tebi je i disk "pod vodom"?
te aj napravi sliku od tog kilera izunutra..
gledam temperature prije i poslje, i temp harda ti je daleko veći?
te koliko ti je to tiho, jer vidim da imaš zapravo 3x12cm, te još 2x8, te još jedan 12u napajanju..
ne vidim tu onda svrhe vodenog hlađenja, što bi po meni trebalo biti tišina na prvom mjestu, jer se sve komponente mogu jako dobro ohladiti i sa klasičnim zračnim hlađenjem..
|
Kako sam morao izbaciti "stacker modul za HD", disk sam improvizacijom stavio pomocu kvazi ramica 3.5 na 5.25.. otuda i temp hdd-a veca, jer nema ispred njega vise 120mm venta ;(
To je sljedeca investicija (neki cooldrive od CM-a)..
Tiho je stvarno sve..jaaako tiho..ovi 120mm ventovi rade na oko 900rpm-a, OCZ je najtise napajanje koje sam cuo (isto 120mm) te ove dve 80mm mjenjam sad skoro..Oni rade na minimalcu, tak da se ne cuju, ali niti ne svijetle zato (premalo volti
Uglavnom, najglasnija stvar je klasicno kuler za brige, koji pisti ko svinja ako nije spojen na potenciometar.. ali nemrem bas nista napravit jer bilo sto "višlje" od njega, dira VGA...a pasivnjak mi nije dosta jer mi je voltaza chipa +0.2V
to mozda rjesi crossfan za stackera..ali to ce pricekat malo. Naime, nisam zadovoljan sa propuhom, jer su mi pasivnjaci na grafickoj sad..a kuleri koji su na radiatoru, ne pusu bas tako snazno (33cfm), tako da trenutno trazim 2 ljepa venta sa malo vise propuha..a buku cu smanjit potenc.
P.S.da bi utisao pumpu koja je ionako dosta tiha, stavio sam ispod njezinog lezista (vidi sliku) onu spuzvu koja dodje u kutiji od maticne ploce..nema vibracija vise.