Na staroj M tarifi sam imo problema sa fletom. Na Turbo tarifi nemam. Sa 1sek iza ponoci ne generira promet.
Promet na moj vip je u realnom vremenu. Preko dana skinem.mjesecno 5 do 10gb torenta.
Spojena su dva laptopa komp i nekoliko mobitela. Normalno se koristi youtube i tesko kada dodjem do 100gb.
Youtube na 720p gledam stalno. Ako i probijem dam 30kn za sto gigi ili 10kn za 20gb ako je kraj mjeseca.
Torent mi krece u ponoc do osam ujutro na planeru od utorrenta. Skidam koliko zelim.
Brzine su bile odlicne prije pa drasticno pale na nekih 5 mbita. Zadnja dva tjedna skorom po starom brzine.
Sredili su propusnost odasiljaca ili vanjskoga linka. Imam od 40 do 110 mbita ovisno u koje se vrijeme mjeri.
Za 150kn solidno zadovoljan ako ovako ostane
Da imam mogucnost optike naravno da ne bi bio na homeboxu. Upravo vani pada poprilican snijeg i brzina oko 60mbita u pola 11 navecer.
PS:Netflix i stremanje telefevizije ne koristim i mislim da ova usluga nije za to. 3mbita vam je potrebno barem konstantno za hd youtube pa ugrubo potrosi 1.3gb po satu(neka srednja vrijednost cisto za info)