View Single Post
Staro 21.02.2018., 21:19   #7354
croshad
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dobiti ćeš lovu natrag 99%. Nema adekvatnih grafičkih kartica na lageru ni u Asbisa ni u Centra. A za tu lovu nećeš moći ni kupiti ništa naročito. 35 dana... IMHO još 10 dana si sigurno miran po onom starom roku od 45 dana. Sad je na snazi "razuman rok". A koliki je on, to nitko ne zna... Ako znaš serijski broj, probaj kontaktirati vendora tvoje kartice i objasniti situaciju. Niš te ne košta.

Zajebano vrijeme za rikavela kartice iz gornjeg performance razreda koja nije EVGA.

Tu leži moje RMA iskustvo u jeku ere rudarenja. Riknula GTX1080, poslao u Njemačku (EVGA kartice se direktno šalju njima i postoji RMA stock koji je NOT FOR SALE) i dobio drugu.
Kolega Xulos nakon mene reklamirao GTX1070, isti tjedan dobio drugu novu. Ali u HR, uglavnom u zadnje vrijeme, lova se vraća, barem kako se piše po internetovima (nemoj me držati za riječ), što i da je istina, u tom slučaju to paše i trgovcima. RX580 8GB početna cijena je bila malo preko 2000, sad su 4000 i svaki trgovac će drage volje isplatiti lovu po računu nego dati karticu, čak i da je ima.

Pizdarija druže, pizdarija. Traži lovu natrag i vrebaj tržnicu i akcije po netu
Užas. Počela je rikavat prije više od 3 mjeseca (nikad dirana voltaža, nikad mining na njoj) al je radila, rušila bi se svakih par dana jednom, dva put i nisam žurio, ionako se rjetko igram u zadnje vrijeme. I onda je krepala skroz taman kad je grunuo crypto. Kad sam odnio, još je bilo 580 za 3 i neš, al mi je reko da moraju čekat baš MSI Gaming jer je 390 ta bila (a tih ko za inat nisam dugo vidio). Sad sam štanga, platio sam ju 2900kn, za to nema ništa ni u rangu.
croshad je offline   Reply With Quote