View Single Post
Staro 21.02.2018., 19:40   #1764
aerial
Premium

Datum registracije: Oct 2017
Svaka čast ovom našem forumu ali mučio sam se dok sam odabrao ovaj topic za pitanje.

Daklem, imam konfu koju sam složio sa jednom grafičkom.
Kada pokrenem majnanje sve kretnje na ekranu se "razlijevaju" ili kako bih to drukčije nazvaju, sve je kao da igraš na netu pa imaš lag.
Konfa ima i mogućnost korištenja integrirane (onboard) grafičke.
Ideja mi je bila prebaciti sliku koju dobivam na ekran na integriranu grafiku a karticu koristiti za majnanje u pozadini.
To sam supio i išao sam pokrenuti Claymore miner sa -di parametrom ali nikako da nabodem grafičku. Vidim je u Device manageru kao enabled. Vidim je preko GPU-Z-a ali ne vidim sve parametre kao za integriranu grafičku.
U UEFI BIOSu sa samo podesio oboard grafičku kao primary. Kao da to disablea ?!?

1. pitanje: može li se i kako omogućiti normalan rad na računalu kada vrtimo mining preko grafičke?
2. pitanje: kako kužiti je li grafička enableana i kako je podesiti u Claymoreu preko -di parametra (ovaj parametar je valjda lokacija grafičke ?!?)
3. pitanje: mislite li da bi bilo više sreće sa drugim minerima (nije mi bitan claymore, majnao bi s ovom bilo što)
aerial je offline   Reply With Quote