Citiraj:
Autor buljo
Otkad ti auti imaju 3.5 metra? 
|
figurativno, necu sada ici traziti specke svakog auta. konkretno, eto punto iz 2000-e u kojem je zena poginula je 3.8m. takvog mi je sestra imala, i to je takvo SMECE da ne zavredjuje da trosim na njega slova. Ja se divim ljudima koji su davali po 12-15k eura za te kante.
Citiraj:
Autor Tvrdi
Fora je u tome da taj veći iz 2003 je krama i isto nije baš sigurniji od npr. novog kompakta. Osim ako ne misliš na neki primjerak u boljem stanju ali onda je pitanje koliko takav košta i koliko se isplati uzet u odnosu na skoro novog kompakta.
Kod nas ekipa nema love i onda osim kaj imaju aute stare 10+ godina obično imaju i neke gume u banani, poluispravne kočnice i ovjes na kojem nije ništa mijenjano od kad je kupljen.
Plus kaj se ekipa vozi po balkanski. Svaki peti auto vidim u gradu bez svjetala u sred zime u doba kad je već dobro zamračilo. Ludost.
|
ono sto primjecujem na ovom forumu je jako puno generaliziranja i trpanja u isti kos.
Ima jako dobrih i ocuvanih auta, samo sto su ljudi naivni i kupuju aute kod soderasa iz uvoza i onda drame kasnije. Svaka skola se placa.
kpujes polovno... trazi domaci auto, gledaj broj vlasnika, trazi servisnu povijest, ispis sa stanice za tehnicki pregled, pregled kod mehanicara, i ako sve to prodje, na konju si...
ali kupiti auto od soderasa na temelju par minuta voznje i bez ikakve povijesti je ravno bacanju novaca u skoljku. I takvih ljudi mi nije zao,
ali su takvi onda najglasniji po forumima kako su polovni auti smece, kante, itd itd. I onda takav kupi novog punta... e onda je novi auto zakon zakon
Los i neobziran vozac je los vozac, neovisno o autu koji vozi.
Ne mogu razumjeti te izjave da je veci stariji auto nesigurniji od malog punta i slicno. Daj se saberite ljudi.
evo recimo primejra passata predstavljenog 2006-e.
https://www.ancap.com.au/safety-rati.../passat/ce1459
u kojem svemiru je ovaj auto nesigurniji od novog malog gradskog autica.