Citiraj:
Autor croshad
Ima netko iskustva s reklamacijama grafičkih otkad je ovo cryptosranje aktivno ? 390 na servisu 35 dana (kihnula je, mislim memorija), zvao rekli nema pomaka u statusu (preko Centra u Asbisu), već mi je pomalo strpljenje na izmaku.
|
Dobiti ćeš lovu natrag 99%. Nema adekvatnih grafičkih kartica na lageru ni u Asbisa ni u Centra. A za tu lovu nećeš moći ni kupiti ništa naročito. 35 dana... IMHO još 10 dana si sigurno miran po onom starom roku od 45 dana. Sad je na snazi "razuman rok". A koliki je on, to nitko ne zna... Ako znaš serijski broj, probaj kontaktirati vendora tvoje kartice i objasniti situaciju. Niš te ne košta.
Zajebano vrijeme za rikavela kartice iz gornjeg performance razreda koja nije EVGA.
Tu leži moje RMA iskustvo u jeku ere rudarenja. Riknula GTX1080, poslao u Njemačku (EVGA kartice se direktno šalju njima i postoji RMA stock koji je NOT FOR SALE) i dobio drugu.
Kolega Xulos nakon mene reklamirao GTX1070, isti tjedan dobio drugu novu. Ali u HR, uglavnom u zadnje vrijeme, lova se vraća, barem kako se piše po internetovima (nemoj me držati za riječ), što i da je istina, u tom slučaju to paše i trgovcima. RX580 8GB početna cijena je bila malo preko 2000, sad su 4000 i svaki trgovac će drage volje isplatiti lovu po računu nego dati karticu, čak i da je ima.
Pizdarija druže, pizdarija. Traži lovu natrag i vrebaj tržnicu i akcije po netu