Citiraj:
Autor Gabre
Može imati kramp i dalje sa 450k km.
Što je vama, to je auto spremno za prešu i svoje je odradio.
A za isofix, pa imaš normalne pojaseve da s njima učvrstila sjedalice, ili naručim konektore zasebno i ugradis u auto
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
|
može i ne mora, previše se ljudi hvataju za te hebene kilometre. ako je poznata povijest automobila kilometri uopće nisu važni. ja uzeo auto u mehaničara s pola milijuna km, znam da je lik pacijent i da je na autu sve novo-novo i uzeo drugo od nepoznatog s ni pola toga i već 2 tjedna ga sortiram (na šta sam bio i spreman)
ako je održavan ta mu kilometraža s mehaničke strane ne znači ništa, sve se to izmjeni za ok lovu danas i imaš bombon od auta. bmw-ovi 2.0d jako lijepo idu i ne troše puno
veći je upitnik po meni na karoseriji, te e46ice prije fl-a imaju problema s korozijom, pogotovo kad se voze po soli. ma gledaj je li lupan i koliko je umorna šasija, cvili li i to...
benzinci su svakako zahvalniji za održavanje, ne ubija ih gradska vožnja, nema gušenja, zafrkancije s turbinom i sličnog.
moja preporuka u tom cjenovnom rangu je stariji vw i audi (mk4 ili a3), imaju bolju antikorozivnu zaštitu od kolega, održavanje je bagatela, a veće auto od twinga, getza i sl.
Citiraj:
Autor ShebY
Ljudi lječite se. Kakvi km pobogu, auto ima godina!
Može žena bit djevica s 50god al je nebi je....
A ovaj auto nit he djevica nit ima 18 
|

pa normalno da je starac za te pare.
daj mi nešto staro 5godina, ma šta 5, daj mi nešto staro 10 godina za 2000€ kupit ću 3 takva odma

ono, ne uzet nešto iz 2001. jer možeš za tu lovu nać nešto drastično mlađe iz 2004...