Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.02.2018., 02:20   #34287
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Može imati kramp i dalje sa 450k km.

Što je vama, to je auto spremno za prešu i svoje je odradio.

A za isofix, pa imaš normalne pojaseve da s njima učvrstila sjedalice, ili naručim konektore zasebno i ugradis u auto

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
može i ne mora, previše se ljudi hvataju za te hebene kilometre. ako je poznata povijest automobila kilometri uopće nisu važni. ja uzeo auto u mehaničara s pola milijuna km, znam da je lik pacijent i da je na autu sve novo-novo i uzeo drugo od nepoznatog s ni pola toga i već 2 tjedna ga sortiram (na šta sam bio i spreman)
ako je održavan ta mu kilometraža s mehaničke strane ne znači ništa, sve se to izmjeni za ok lovu danas i imaš bombon od auta. bmw-ovi 2.0d jako lijepo idu i ne troše puno
veći je upitnik po meni na karoseriji, te e46ice prije fl-a imaju problema s korozijom, pogotovo kad se voze po soli. ma gledaj je li lupan i koliko je umorna šasija, cvili li i to...
benzinci su svakako zahvalniji za održavanje, ne ubija ih gradska vožnja, nema gušenja, zafrkancije s turbinom i sličnog.
moja preporuka u tom cjenovnom rangu je stariji vw i audi (mk4 ili a3), imaju bolju antikorozivnu zaštitu od kolega, održavanje je bagatela, a veće auto od twinga, getza i sl.

Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Ljudi lječite se. Kakvi km pobogu, auto ima godina!
Može žena bit djevica s 50god al je nebi je....
A ovaj auto nit he djevica nit ima 18
pa normalno da je starac za te pare.
daj mi nešto staro 5godina, ma šta 5, daj mi nešto staro 10 godina za 2000€ kupit ću 3 takva odma
ono, ne uzet nešto iz 2001. jer možeš za tu lovu nać nešto drastično mlađe iz 2004...

Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 20.02.2018. u 02:35.
zhecky je offline   Reply With Quote