Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.02.2018., 18:19   #34260
fAg
Banned

Datum registracije: Dec 2017
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova

Ajmo ogranicit brzinu svakog auta na 130kmh, jer to je najveca brzina kojom smijes putovat, ogranicit snagu svakog auta na 80 ks, jer kaj ce mu vise od toga ako ide max 130..Svi cemo se vozit u jednakim kutijama jedan kraj drugog i milina
Pa tako bi i trebalo,ovdje u HR valjda možeš ponavljat prekršaje koliko hoćeš i nikom ništa,sve dok vrijedi,to je mali od tog i tog,platiš nekom i sve rješeno.Puno ima ovdje rejsera sa bijesnim pilama,nemojmo se zavaravat,ima puno audija/bmw-a/mercedesa a kao teško stanje u državi.
BMW je u HR statusni simbol pa logično da se i neki zakače ovdje jako brzo.Šta ti pljuješ po mojem audi/bmw/mercedes auto,dođu frajeri izvana pa se onda ponašaju kao da je to njihova cesta,moj bmw ide kroz zavoj 150km/h ali nema veze kaj sam prešal preko puno crte pa se vozim po sredini ceste,nebitno,glavno da sam ja glavni baja koji je došal među seljačine.Ajde nemora bit premium marka,ima takvih i bez premium marke. Neki obožavaju pričat samo o autima,mogu valjda provest sate i sate i hvalit i pričat kako moj auto ima ono,ima ovo itd.
fAg je offline   Reply With Quote