19.02.2018., 13:54
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Halos
Kod jednog "meštra" sam radio brtvu glave i gumice ventila na jednoj Hondi. Frajer je inače 2. ime za Honde u Hr. Nakon 20 km dimio je sivo, auto je kasnije prgutao 2L ulja na 1000 km. A zamjenu gumica ventila na autu od 250k gdje se samo brtva mijenja zato što je propustila, rade mehaničari sa IQ-om u rangu trake za pakiranje mljeka. Bio sam mlad i naivan.
Uz to, maznuo mi je akomulator, to sam kasnije skužio, imao sam Energizerov relativno nov, dobio sam no name bez kakve nalje na sebi i sa generic plastičnim oznakama za + i -.
Ostao sam bez akomulatora kada sam radio selene i brtvu poklopca ventila na Audiju isto kod mahera, velikog mehaničara. Skužio nakon par mjeseci.
To su sve većinom čobani.
Žao mi je ljudi koji se muče sa tim autima, rade za njih, servisiraju kod takvih lignjuna i gube živce.
|
Rezultat je sličan, ali ti si išao na preporuku. Nisi upoznao random lika, koji ti je prodao priču da su ti u ovlaštenom sfušarili, na benzinskoj. I onda utrpao 2k € u dodatne popravke kod tog istog frajera
Smeća ima svuda i to je žalosno, no osobno ipak više vjerujem "običnim" legalnim servisima, nego ovlaštenima koje doživljavam ko državne servise. Čast iznimkama, a ima ih.
SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB
LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)
Battery: 57 Wh internal
ROM: Android 9
|
|
|