Citiraj:
Autor fAg
Pa to je jasno ali ivan vam dobro kaže da mu kažete gdje je to točno taj premium na običnoj plastici? Čak i ovo klimanje kod kie nemora značit da je to nešto jako loše.
Njemac u bmw-u lako natuče 500k km kad se vozi 99% po autocesti bez grba a ne po našim cestama koje su sve samo ne ceste.I onda se neki čude,to je samo čuvanje auta i propisno održavanje svega.
|
Čuj, manje više svi auti iznutra imaju plastiku. Od dacie do lexusa. Ta plastika može bit dizajnirana ovako i onako, može bit ove i one kvalitete, može bit ljepša i ružnija. Tako da audi a8 iako ima plastiku u unutrašnjosti možeš nazvat premiumom ako ga uspoređuješ s kajaznam, mondeom. Ak je tebi ista kvaliteta, dizajn, ugođaj i ergonomija u daciji i u audiju, ti nemaš brige, kupi jeftinije. Ja osobno gledam takve stvari i kužim razliku. Negdje razliku ne skužiš odmah nego dugoročno gledano. Mislim, o čemu je ova rasprava? Da ne postoji premium klasa? Kak ne postoji kad se globalno zna koji brendovi spadaju u premium a koji u mainstream. Nisam ja to izmislio.