Dosta o meni... pricajmo malo o mom autu sada

.
Ali stvarno, kome se svida sta - to neka kupi. Stinger je prekrasan, no meni osobno da je i duplo jeftiniji - je i dalje preskup. EOD.
U istom tonu novcica da se pohvali moj Sivonja, Hyundai Accent 2003, 1.3L, 62kW.
Unazad 3 mjeseca je puno toga dobio Sivonja, sto i njegov ponosni vlasnik osjeti na cesti. Sto sam prije nabrojao - straznji rubnjaci, pragovi, nosaci amortizera straga, straznje glavcine obje (polovne), straznji amortizeri. I prosao tehnicki sa svim zelenim svjetlima, cager pokazuje ~240k km.
No, od onda se jos ulozilo u Sivonju:
prednji amortizeri
prednji stabilizatori
prednji krajnici
prednje disk plocice
prednji suvozacev lezaj
Kada si sve zbrojim, nije malo:
Amortizeri straznji Monroe - 720kn
Polovne glavcine - 400kn
Rad na limariji (dijelovi+komplet rad) - 3400kn
Amortizeri prednji Monroe - 710kn
Lezaj - 200kn
Krajnici + stabilizatori - 330kn
Disk plocice - 160kn
Vijci amortizera 10.9 na obje strane - 100kn
Original ratkape - 100kn
Radovi na prednjoj strani jer je islo iz dva navrata - 450kn
Ukupno: ~6600 kn.
I moram tu zaracunati jos barem 400 kuna goriva, i jos neka bude lufta do brat bratu - 1000€.
No sada bi to trebalo biti to neko vrijeme. Jer da sam ga isao onakvog prodavati, nikakva cijena. Sada je to milina voziti, lezeci prolazim sa 40km/h (kocku), osjeti se ona, ali auto je cvrst. Ono, jednostavno puno bolje sve odraduje i funkcionira nego prije 3+ mjeseca, manje se cuje i zbog straznjeg probusenog kraja, i zbog lezajeva na tri od cetiri strane, itd........
Sada auto ne vrijedi prodavati. Znam. No isto tako - sada je auto opet spreman bilo kada na put, kada pomislim - autoput je moj. Bez obzira na vremenske uvjete, cca litra jos ulja je ostala od servisa, ja bez brige i pameti sa autom od 14 godina, vec usao u 15-u.
Kakvi Stingeri..... Phentomi..... Bakarači......
Sivonja. the Sivonja.