Citiraj:
Autor nub
...
Također imaju kraći kabel u odnosu na hd650 koji ima 3.5mm bananu (dobiš i adapter na 6.5mm). Ja sam zamijenio kabel sa novim od hd650 bas zato jer je duzi i ima 6.5mm koji primarno koristim.
I naravno, očekuj 25% pdv-a na sve.
|
Hvala na svemu napisanom, no daj malo pojasni ovo..
Gdje si nabavio originalni kabel? Jer meni bi isto odgovarao više originalni, iz istih razloga zbog kojih ga i ti preferiraš.
Porez očekujem
Citiraj:
Autor nino_z
Razmisli o HD600 za 2300kn, dobiješ ih odmah a zvučna razlika je vrlo mala. Čak kažu da su 600 neutralnije, a 650 imaju tzv "sennheiser veil"
Evo prouči malo ovdje
Pišem za 600, ali to su nijanse.
Što se tiče zvuka, kako su ti već rekli, trebaju dobro pojačalo, iako nisu preteške za pokrenuti. Imam i HD490 (32 Ohm) za koje moram pojačati više (Audiolab M-DAC+)
Dobre za jazz, ali stvarno briljiraju u klasici, baš zbog te neutralnosti.
Imao sam prije Grado i za jazz su možda bili i malkice bolje (detaljnije, otvorenije, brže), ali im nikako nisam mogao oprostiti neudobnost i malu nervozu u visokima. U početku ti se čini da na 600 fali dinamike i udarca, ali kasnije sve sjedne na svoje mjesto.
|
Zahvaljujem i na ovoj preporuci.
Prije nešto godina sam jako dvojio između 600 i 650.
Na kraju sam odlučio da bi 650 bile možda ipak malo bolje za mene, jer, iako slušam i klasiku, primarno volim jazz. Za koji su 650 bile apsolutno preporučivane. A i više naginjem toj tamnijoj strani zvuka. (mala digresija u kojoj proturječim sam sebi; doma na stolu imam studijske monitore KRK i oduševljen sam njima

)
Na kraju nisam nabavio nijedne od tih (preskupo), već AKG K550 koje su tada bile prihvatljivije. I oduševile su me. Što zvukom, što izradom!
No 650 je ostala tiha patnja...
I sad kad se pojavio HD6xx po relativno prihvatljivoj cijeni, opet mi se mašta malo razigrala