Citiraj:
Autor fanATIk
Od te spike o odobravanju susjeda mi se već povraća. Svako malo neko spomene nešto u tom kontekstu... Jebate, uzimam auto za sebe ne za susjede. Da hoću dat 450 k kn za auto, definitivno bi prvo gledao sveto trojstvo. Prvenstveno zbog dizajna i kvalitete. Jel ih ima na cesti more, zabole me, bitno da se meni sviđa. Svaka čast stingeru, odlično izgleda, no mislim da su malo previsoko digli letvicu...
|
Nisam alfista nego uvijek gledam da mi se auto sviđa, ali giulia koja je vrlo slična i dosta povoljnija mi je puno logičniji izbor. Da ne kažem koliko ima bolju servisnu mrežu i koliko će za 5-10 godina biti dijelova za alfu a koliko za kiu (što novih što polovnih).
Citiraj:
Autor fanATIk
Moj frend ju je prodavao prošle godine, 2.4 JTD, 200 ks, 77k km, 8k eura. Kupio bi ju ziher samo da stanem u nju, no mojih 195cm nema šanse da normalno sjedne unutra.
Inače, prekrasan auto, vanjski dizajn savršen, ajd unutarnji više nije u skladu s vremenom al pregrizo bi to samo da mogu noge normalno stavit ispod volana.
|
Moja jedina zamjerka na prvu je bila da ima prilično malo mjesta ispod volana, pogotovo oko papučica ali sam se već i naviknuo da moram stavit nogu ispod papučice kvačila kad ulazim. Sad mi je to nesvjesna radnja kao i saginjanje glave prilikom ulaska u auto - radnja koju ne radiš kad ulaziš u npr. monovolumen.
Dizajn svatko doživljava na svoj način pa o tome možda i ne treba diskutirati no ima sve što treba imati - čak i puno više nego konkurencija.
Alfu ili voliš ili mrziš. Ja sam ju dovukao izvana iz ovlaštenog (ostavljena staro za novo) prije novih trošarina i mogu samo reći da sam zadovoljan unatrag 20000 km i cca godinu i pol. Od kvarova jedno gornje rame (reparacija sa trw kuglama i 2 selena je bila 200 kuna) i pokidana žica osvjetljenja zadnje tablice kad sam nagazio na dubok snijeg.
I opet ponavljam, nisam alfista nego volim kupiti najbolje moguće za novce koje imam. Idući će biti možda bmw, možda fiat a možda i mazda.