Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.02.2018., 20:13   #34149
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Od te spike o odobravanju susjeda mi se već povraća. Svako malo neko spomene nešto u tom kontekstu... Jebate, uzimam auto za sebe ne za susjede. Da hoću dat 450 k kn za auto, definitivno bi prvo gledao sveto trojstvo. Prvenstveno zbog dizajna i kvalitete. Jel ih ima na cesti more, zabole me, bitno da se meni sviđa. Svaka čast stingeru, odlično izgleda, no mislim da su malo previsoko digli letvicu...
Nisam alfista nego uvijek gledam da mi se auto sviđa, ali giulia koja je vrlo slična i dosta povoljnija mi je puno logičniji izbor. Da ne kažem koliko ima bolju servisnu mrežu i koliko će za 5-10 godina biti dijelova za alfu a koliko za kiu (što novih što polovnih).

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Moj frend ju je prodavao prošle godine, 2.4 JTD, 200 ks, 77k km, 8k eura. Kupio bi ju ziher samo da stanem u nju, no mojih 195cm nema šanse da normalno sjedne unutra.
Inače, prekrasan auto, vanjski dizajn savršen, ajd unutarnji više nije u skladu s vremenom al pregrizo bi to samo da mogu noge normalno stavit ispod volana.
Moja jedina zamjerka na prvu je bila da ima prilično malo mjesta ispod volana, pogotovo oko papučica ali sam se već i naviknuo da moram stavit nogu ispod papučice kvačila kad ulazim. Sad mi je to nesvjesna radnja kao i saginjanje glave prilikom ulaska u auto - radnja koju ne radiš kad ulaziš u npr. monovolumen.
Dizajn svatko doživljava na svoj način pa o tome možda i ne treba diskutirati no ima sve što treba imati - čak i puno više nego konkurencija.
Alfu ili voliš ili mrziš. Ja sam ju dovukao izvana iz ovlaštenog (ostavljena staro za novo) prije novih trošarina i mogu samo reći da sam zadovoljan unatrag 20000 km i cca godinu i pol. Od kvarova jedno gornje rame (reparacija sa trw kuglama i 2 selena je bila 200 kuna) i pokidana žica osvjetljenja zadnje tablice kad sam nagazio na dubok snijeg.
I opet ponavljam, nisam alfista nego volim kupiti najbolje moguće za novce koje imam. Idući će biti možda bmw, možda fiat a možda i mazda.
Juan je offline   Reply With Quote