View Single Post
Staro 07.12.2005., 09:35   #66
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
illusion - stvarno imaš neke fix ideje da je to smiješno..

kao prvo, što fantaziraš da ćeš kupovat sandiego početkom godine? pa to ti je isti vrag ko venice, a bogme tih 1mb cachea nećeš osjetit.. pojam "osjetiti" je relativan, jer u današnje vrijeme kad nove serije procesora ispadaju svaki tjedan, miliš da imaju razlike u performansama. Imaju, ali samo na papiru.

radit će ti brže igre? neće. ako i budu, to ti je razlika koja se ne može vidjeti.

kupovanje skupe matične ploče? pif.. ja ću s ovom svojom izvest sve što ti sa svojom..
isuse, pa ta ploča dođe preko 1700kn!! sad sam tek pogledao...
da te malo sad zajebavam pa ti kažem da ona NEMA SVE na sebi. nema SATA2 ! :clap: aha, što ćeš sad?
a sad ako mi kažeš da ti ne treba SATA2.... a treba ti SLI

treba čestitati nvidii, na izmišljanju jedne totalne gluposti i neiskoristive stvari, ali kao marketinški potez je fantastično, jer uvijek ima masa ljudi koji pate na "moja ploča ima ovo, moja ima ono"

give me a break

ne bi naišao na ovoliko reakcija da nisi pisao fantazije o promjenama procesora unutar 2 mjeseca, pa mijenjanju grafičkih, pa ovo pa ono..

zapravo, ja se sam sebi divim što me ovakve stvari živciraju, jer postoje pojedinci koji uvijek imaju para na razbacivanje (jer je ovo što ti radiš čisto razbacivanje novcima)

Gabre je offline