Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.02.2018., 11:34   #34117
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne možeš kupit alfu 147, staru 10 godina, za 3K€ i očekivat pali, gas, vozi. Mislim može se ali to nije to. Ta traži bar 2K€ ulaganja. Ja sam svoju sa 152K km na satu prodao kolegi iz ureda za 4K€. Dogovorili smo se da ide odmah na servis napraviti što sam ja planirao: izmjena komplet kvačilo, reparacija letve volana, svi amortizeri i ulje/filteri. To je preko 2K€ za dovest je u super stanje, a ništa od toga nije kritično. Prodao sam je zato jer mi žena ima Giuliettu, koja ima Isofix za dječju sjedalicu, a očekujemo uskoro dijete, pa je blesavo da imamo 2 "ista" auta. 147 se vozi bolje od većine auta iste kategorije, i od Giuliette, ali to plaća škripom po hladnom vremenu i volanom koji nije svakom po guštu jer se na njemu osjeti svaki kamenčić sa ceste ili najmanja nepravilnost na ovjesu, poluosovini i sl. Meni je plan ovu Giuliettu zamijeniti sa novijom, po mogućnosti 1.75 benzina sa automatikom, panoramom i finim interijerom

In real world, Vitari jučer nešto proklapalo u motoru, zvuk lupanja limenki. Sad ću vidit koliko je to veselje jeftino/skupo. Nekih 1000€ sam planirao uložiti u nove gume, dubinsko pranje i sređivanje detalja kojih ima dosta. Prije mene je koristio ribič po obalama Drave, pa nije baš čista. Sad sam bez auta jer me žena dovela na posao

edit:

Naletio sam nekidan na Kiu, nije loše. Vidim zašto bi je netko kupio, pogotovo ako je dobra i za volanom.

Zadnje izmijenjeno od: murina. 16.02.2018. u 11:45.
murina je offline   Reply With Quote