View Single Post
Staro 14.02.2018., 22:31   #4413
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Ti ili lazes ili ne koristiš baš ništa na tom mobu.

S7 ima kriminalno lošu bateriju i to mi je jedino što mi smeta. Imam ih 3 komada u kući i svi isto. Sot Max 4 sata osim ako si dijete koje je stalno doma na Wi-Fi i sve živo je pogaseno.

Ja imam gps stalno uključen,4g, WiFi nikada, ne smanjujem osvjetljenje ekrana i nema šanse preko 3 sata ako idem po terenu jer ga loš signal ubijeeeee. A kad je ok signal 3 i pol do 4 sata Max na svakom od naših u kuci
Fotošop!!!!

Laske malo.. Ako laze GSam lazem i ja, i meni se cini previse ali poboljsalo se drasticno nakon sto sam i sam imao problema s potrosnjem baterije u standbyu (cuclalo preko noci ko lud).

Igre sam vecinom pobrisao i skoro nista ne igram, 4g koristim rijetko (veliku vecinu je na edgu) jer nemam potrebe za njim, gdje god dodem ima wifija dakle palim ga po potrebi. Opce je poznato da je 4g najveci potrosac baterije.. Lekciju sam naučio još iz doba ajfona 5s koji mi je bio neupotrebljiv sa nonstop upaljenim 4g.
BK Disablerom poiskljucivao samo ono sto znam za sto sluzi a ne treba mi, sve ostalo klasika; sync ukljucen (ne sve, pogasio sam sto mi ne treba), visim na mobu i previse, autobrightness nonstop kao i lokacija i GPS, BT po potrebi, AOD ne koristim..

Vjerovatno je cinjenica da ga vise ne punim preko noci nego ga spojim na punjac i iskopcam pred spavanje pomogla u dizanju statistike (6-7 sati skupi tijekom spavanja a potrosnja je minimalna)..

Zadnje izmijenjeno od: rak21. 14.02.2018. u 22:44.
rak21 je offline   Reply With Quote