Tema: JBL LSR305
View Single Post
Staro 13.02.2018., 17:03   #23
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp

Tihomir111's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor smartmaster Pregled postova
Super su zvučnici bas sam sada malo citao za taj navedeni hum, očito je do serije, nemam tih problema ostali po forumima se žale ,ali sumnjam da to krešti tako jako očito je lagani hum koje je neprimjetan osim ako si 1cm ispred tweetera . Imao sam alesis elevate 5 oke za početak i cijena im je super (preplastični sound imaju) ,u paru im je samo jedan aktivan monitor tako da drugi pojačavaš sa prvim i to je jako loše bilo, nikako dobit pravu stereo sliku. Drugi pasivni je uvijek bio tiši. Krk rokit RP5 G2 mi je pre mutan nabijen u bassevima masno, moje osobno misljenje. Lsr305 je bio pun pogodak totalno su putar ,a na mus sam ih uzeo jer su ih svi hvalili. Ne mislim ih skoro mijenjati tj dok se ne raspadnu Jos cu investirati u malo zvucne izolacije i to ce prosvirati odlično makar i sad imaju potencijala. Dobro si postupio kolega tihomir . Osobno me mame lsr 308 ,ali jednostavno su mi preveliki za sobu. Imaju više bass spektra i snage, makar su i na lsr305 taman omjeri -specifikacije su realne. JBL je stvarno ovom serijom napravio vrhunsku stvar.
Sad si me baš našao na bassu, nadam se da ce bit dovoljan inace ode jos 3k za JLB sub.... Meni je komp u boravku pa ce bit malo cudne refleksije
Tihomir111 je offline   Reply With Quote