View Single Post
Staro 13.02.2018., 16:25   #139
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Tnx, ispravio.

Nisu problem insajderske informacije. Problem je pristranost pojedinih "novinara", nepismenost, nepoznavanje engleskog... ne kažem da je to pravilo, ali par takvih članaka sam pročitao kod naših... mislim u 2014 ili 15 napisati "iduće sezone ponovno na gridu imamo Benetton Renault." I onda u nastavku teksta "zadnji naslov Benettonu donio je Fernando Alonso 2006 godine". Idite mi u qrac.

Svaka čast, možda se popravljaju, ne pratim. Ali znam da neki nisu bili u stanju copy paste translate članak sa Autosporta recimo.

A za Autosport inače pišu ljudi koji su bili radili u timovima u tehničkim segmentima i općenito ljudi koji žive F1 godinama. Niti jednog gafa godinama. A o Plus sadržaju da ne govorim kakvih tekstova iz prve ruke bude.
Našima je neko vrijeme krajnji domet bio videomontažer i premotavač kazeta koji ima svoje dečke u FOMu.
A gle, od specijaliziranih portala za F1 u hrvatskoj sigurno nećeš dobiti vijest da se vraća Benetton Renault ili sl. To je možda takva vijest bila na večernjem ili indexu, što dovoljno govori općenito o kvaliteti njihovih informacija i njihovom radu.

A gle sad ovo, serija članak ove zime na F1 pulsu:
Klipovi od (zabranjene) legure berilija i aluminija, Tajna McLarenove treće pedale i užarenih diskova, Zašto Jaguar nikad nije uspio, Benetton B194 i Option 13, Najneobičnija predstavljanja bolida, Toluen i "raketno gorivo" - tajna ogromne snage BMW turbomotora, March 881 - prvo majstorstvo Adriana Neweya, Tyrellov trik s kemikalijama i olovom u spremniku vode

Ovo su samo primjeri, svaki dan bio je jedan članak na tu shemu.

Autosport je ipak jedna druga priča u odnosu na druge, kompletni od glave do pete. Dobar je još i Nextgenauto, oni su dosta ažurni.

explorer 4 je offline   Reply With Quote