View Single Post
Staro 06.02.2003., 01:46   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Talking ATi

ATi radi kartice godinama i zna kak se posao dela. 3Dfx je došao napravio revoluciju (praktički izmislio 3D na PCu) i kako je došao tako je i otišao. nVidia je svašta cijelo vrijeme obečavala:"TNT je bog, jača od bilo kojeg Pentiuma (šatro ), TNT2 lomi i ubija (šatro ), GShit ima T&L (šatro, čekali ga do GShita 3), GShit3 šta jest, jest to je bio chip koji je radio i radi (Ti200 i Ti500) istina da je malo "fušao" u ozbiljnim poslovima ali je delao. GShit 4 služi kao pečnica, novosti skoro da i nema osim veeelikiiih coolera i sada GShit FX ili zadnji čavao u ljes. To je overclockano do bola. Pa ljudi moji, ATi 9000 dolazi sa pasivnim coolerom!!! 8500 ima ventilatorčić od 4cm koji i ne vidiš, a niti onaj na 9700 nije niš veći.

Sumarum:
Meni GShit FX liči na fiću koji ide na tekući vodik i kisk, vrišti, i dere se, proizvodi vatru i dim i samo kaj ne popuca po šavovima. A ATi 9700Pro je 911 Carrera4 koji se pored njega polako navaža u trećoj i kolje ga na ovim nezavisnim testovima kao svinju, a kada ubaci u 6:burn: odeeeee ,a naš GShit FX overclock fićo samo počne proizvoditi još veću buku u smrtnom hropcu

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote