View Single Post
Staro 13.02.2018., 10:14   #4680
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006

Baš su ispali pičkice što nisu uništili planet, a također mi onda patetika na kraju epizode uopće nije legla.

Za mene je nategnutih 6/10 i to zato sto sam fan ST-a. I da, slazem se ova zadnja epizoda je losa.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
istog sam misljenja. Preslabo razvijena prica (ili previse svega u malo epizoda), odmah bum tras kres, stalno u nekom mraku jebote kao da nemaju rasvjete, ko bi onako zivio

i svi do jednoga glumca su mi ocajni, osim Saru, koji mi je na neki cudan razlog simpatican skroz.
Bas to..vidi se da su glumci losi, tj da nemaju nekog materijala za rad. Jedino se Lorca malo isticao.

I u pravu si, radnja stvarno ide prebzo...

ono zapoceli i zavrsili rat u jednoj sezoni od 15 epizoda

Sve u svemu nekako sam na kraju razocaran sa serijom. Nadao sam se necemu drugacijem. Mislim da ce druga sezona bit ista kao i ova.-->
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Razočarala me zadnja epizoda Discoverya! Sve u svemu dobra je serija, rekao bih 7/10 s tim da svakako može napredovati jer ima potencijala... Ali ta zadnja epizoda je baš meh.

Baš su ispali pičkice što nisu uništili planet, a također mi onda patetika na kraju epizode uopće nije legla.

Za mene je nategnutih 6/10 i to zato sto sam fan ST-a. I da, slazem se ova zadnja epizoda je losa.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
istog sam misljenja. Preslabo razvijena prica (ili previse svega u malo epizoda), odmah bum tras kres, stalno u nekom mraku jebote kao da nemaju rasvjete, ko bi onako zivio

i svi do jednoga glumca su mi ocajni, osim Saru, koji mi je na neki cudan razlog simpatican skroz.
Bas to..vidi se da su glumci losi, tj da nemaju nekog materijala za rad. Jedino se Lorca malo isticao.

I u pravu si, radnja stvarno ide prebzo...

ono zapoceli i zavrsili rat u jednoj sezoni od 15 epizoda

Sve u svemu nekako sam na kraju razocaran sa serijom. Nadao sam se necemu drugacijem. Mislim da ce druga sezona bit ista kao i ova.
afterburner je offline   Reply With Quote