View Single Post
Staro 13.02.2018., 09:09   #4690
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
Jel možda netko zna pomoći:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4645

u kodi log-u mi javlja "permission denied" kada pokušavam pustiti film s NAS-a i neznam kako da to riješim
samo da odgovorim na svoj upit, dobio sam odgovor na drugim forumima: trebao sam podesiti i koristiti DLNA na NAS-u umjesto SMB
Uključio sam ga i sad sve radi

no imam dodatne probleme sa sučeljem:
reinstalirao sam kodi i sad zahtjeva podešavanje: na home screenu (defaultni za 17.6), kad odem u "movies" ili bilo koji drugi odjeljak kodija za multimediju, me traži da "enter files section". Kad to odaberem te podesim putanje prema filmovima na NAS-u, za jednu putanju me pita koja je vrsta sadržaja i kad stavim "movies" mi ponudi da odaberem od kud vuče podatke o filmu dok za drugu putanju me ne pita. I onda kad to podesim i vratim se na home screen, svejedno ne vidim tumbnailove of ilmova već mi i dalje daje taj defaultni "za podesiti" ekran. I sto mi je sa svim direktorijima tipa serije i muzika. Onda kad opet odabrem "enter files section", tamo vidim te zasebne putanje koje sam podesio i klikanjem na svkau me vodi u direktorij s filmovima.

Dakle kako da podesit da vidim tumbnailove od svih filmova/serija umjesto tog "za podesiti" ekrana