View Single Post
Staro 12.02.2018., 23:21   #3172
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Lijevi je MTK desni SD
Ok, 100 testova i svaki svoje nesto dokazuje no zajednicko je da su perfomanse debelo na stranu MTK-a u oba linkana testa.
Necu sad picajzlirati jel to 30% i jel to zbilja tako jer se slazem da baterija traje nesto manje na MTK modelima ali u 30% ne
vjerujem.... jer ga imam i traje mi 2 dana, kcer mi ima Redmi 4X na SD i njoj traje 2 dana...

Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Ja imam taj note 4 globalni i jebo me pas ako je to od plastike izrađeno.
Ako imas dole kod usb-a 2 sarafcica onda ti je kuciste cijelo metalno, ako nemas onda je plastika od one crte dolje i gore.
Nisam ja to izmislio nego su ljudi rastavili oba na XDA forumu i usporedili.

Ima i slike tamo itd... ako ne mozes naci budem ja potrazio pa ti linkam ali ima topic sa slikama. Dobra je brusena plastika ali je plastika....

Evo ima i ovdje jedna realna usporedba tj. vise nabrajanje razlika izmedju MTK i SD verzije.

Citiraj:
Conclusion:

For performance and look, choose Mediatek version,
For battery life and software support choose Snapdragon version.
As I said at the top, because I used both phones, for user experience I can say that;
Mediatek version has a better build quality, there is no doubt for that. It looks more premium.
If you want a better battery life, choose Snapdragon version. If you want a better look, choose Mediatek version.
http://www.inceleyap.com/redmi-note-...l-differences/

Sve u svemu popljuvati MTK verziju cisto radi nesto kraceg trajanja baterije nema smisla, kome sta pase tako ce si kupiti.
Nekome su igrice vazne pa ce uzeti power bank ako treba i peglaj.... nekome nisu pa ce na SD ici, oko izgleda vanjstine isto su ukusi razliciti.

Ja recimo nemam B20 band ali nije mi bitno... gledao sam koje kuciste izgleda mi bolje na oko i za koje kazu da je "robusnije i jace".

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 12.02.2018. u 23:44.
silver_tip je offline   Reply With Quote