Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.02.2018., 12:20   #34059
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Da li je pokušavaš ispasti glup namjerno ili ti dolazi prirodno? Gumenast osjećaj koji sam ja napisao, to je meni dok se sve ne ulegne, za što mi obično treba rezervar ili dva.

Nažalost, kako sam valjda jedan od rijetkih glupana koji ustvari se ne libi potrošiti puno para na gume, kočnice itd., valjda sam dovoljno pametan da znam da ne idem 200 ili 100 km na 0 non stop.

Naravno da ću napraviti jednom sa 100 km/h na 0 km/h čisto da vidim/upoznam/uvalimkrutiupakne i budem siguran u to. A sa 200 km/h na 0 se ne mislim nikada ukopati, ne dao bog da bude takve prilike, ako ćemo realno

Općenito, taj pasivni agresivni postovi gdje ispada kao da si vazal koji priča sa kmetovima nije lijepa stvar, boc boc po prstima.
Ajde pročitaj još jednom gore što sam ja napisao pa vidi tko je "glup".

Nije stvar para koje si ti izdvojio za kočnice nego neznanja iako se svodi na onu "koliko para toliko muzike". Umjesto da možda nešto novo naučiš ili shvatiš, proširiš horizonte ti se vrijeđaš ... al poanta nije u tome već to što onda takvi kao ti daju neke review-e ili usporedbe na kvalitetu određenih proizvoda. Šta valja a šta ne valja.
Xenon je offline   Reply With Quote