Tema: Dirt Rally
View Single Post
Staro 12.02.2018., 11:36   #440
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Gledam ove filmiće i kao prvo u glavi mi je nonstop slika kako siluješ onu ručku od joysticka a drugo vidim da se dosta suzdržavaš i dosta to nekako presigurno izgleda dok voziš. Moraš puno više riskirati.
S Focusom sam i vozio rezervirano, bio je cilj ocuvat svjetla i zavrsit stage bez crasha. Po noci uvjek ocoravim. A opet maksimalno koliko drzi po zavojima. Jer ako se ubijem, nis od boljeg mjesta A i Focus mi cesto ima osjecaj da je underpowered. Mozda sam prije vozio grB A R4 EvoX pak poslije Focusa ostavlja dojam lijene krave...i prakticki ga ne nemoguce natjerat da izgubi grip na asfaltu.

S druge strane, na asflatnoj podlozi se treba drzat racing line, obicno je tako bolje vrijeme. Iako ne izgleda posebno atraktivno. I prikočit na mjestu di znas da ce te razbacat i da cesto zavrsis "u graji" Kad se to sve dobro savlada, onda se pomalo dize tempo. Racunaj da vecinu staza stvarno ne znam napamet, iako Njemacku pomalo ucim vec.

Izmedju ostaloga, mislim da moja pozicija na tablici otrpilike govori kako vozim. Zavrsavam rallye, relativno konzistentno. Do sljedece godine se mozda istreniram, jos sam totalni noob. DiRTam tek par mjeseci

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 12.02.2018. u 11:44.
JC Denton je offline   Reply With Quote