Tema: Dirt Rally
View Single Post
Staro 08.02.2018., 20:00   #366
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Odigrao

btw na kraju nije tako loše ni ispalo sa 037 ali taj auto me neće više vidjeti

Ova grupa B će mi bit sol na ranu sada... sve sam prokockao na zadnjem brzincu... 2 puta drmnuo u neku grotu, 2 puta izletio u prokletu publiku koja stoji u vanjskom dijelu zavoja (WTF?!?!) i onda, šlag na kraju, zakačio zadnjim krajem još jednu grotu lagano, nakon 2 zavoja mi auto odjednom počeo vuć zadnjim krajem u desno... "We're runing on rim"... PSMTR... a to je bilo na pol brzinca, nije imalo smisla forsirat do kraja tako... ode minuta i pol prednosti! Kad malo razmislim, sad mi je žao što nisam na tri kotača forsirao do kraja, mislim da bi Quatrro to podnio!

Suma sumarum, kad malo bolje pogledam, onaj prvi brzinac sam ustvari i odvozio dobro, jer to je jedini brzinac di sam nabio znacajnu prednost i nisam imao znacajniju stetu usputnim sustretima with the scenary I predzadnji je bio pristojan, ali sam osjecao da to nije bio pravi ritam... nije to bilo to kao onaj prvi jucer... jucer sam jednostavno znao da to vrijeme nije lose

Na svim ostalima sam nekako nervozno vozio, nije tu bila pravog ritma...jos kad zakacis kojeg glupog gledatelja u zavoju...

EDIT: Uglavnom, cestitam na pobjedi

EDIT2: Evo za promatrace, da vide moju tugu i bol:

STAGE 5:

STAGE 6 (KRAJ):

EDIT3: Sale me rastavio u 80ima. Posebno impresivno odvozen stage 4

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 08.02.2018. u 20:19.
JC Denton je offline   Reply With Quote