Tema: Dirt Rally
View Single Post
Staro 06.02.2018., 09:28   #304
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Konkretno R4 sam krenuo voziti s gustom i krenuo ekstremno polako jer ta prva staza na grckoj ima sjebane djire, onaj prvi lijevi jaci zavoj je malo cudan. Oke, nisam uspio ishendlati to, scejedno proklizio sam i recoverao, boze moj ali kasnije uz tako sporu voznju sam uspio ogrebati rub staze i ti abnormalni flipovi protiv svih zakona fizike koji se onda dese me izbace iz takta. Imao sam ih vise od nekoliko: u zavoju zakacis vanjskim kotacem rub - auto se flipne ali u krivu stranu i onda aj bok. Skrenem sa staze polovicom auta i kao da udarim nepostojeci kamen, zadnji dio se abnormalno krene dizati, a prednji ukopa. Imao sam i flip preko nosa na F2, u njemackoj, na travi

Onda na kraju prve staze skuzim da mi mehanicari ne znaju popraviti tu klasu auta pa se opustim.

I onda odem voziti solo, bezveze, ugasim snimanje, i odvozim puno bolje i slobodnije. Multiplayer trema
Mislim da na 2010, na stazi u Svedskoj ima jedan kamen skriven u hrpi snijega u prvoj brzoj šikani (mislim da je 5 lijevo pa 5 desno), dobro da sam ga par puta omlatio na Shakedownu pa sam znao da je tamo...cak sam isao gledat nakon treceg puta u sto to tamo drmnem... i vidi se zaledjena grotina u hrpi snijega... mamu mu....

Ali bar sam ga na brzincu promasio

Jucer sam dosta igrao, razne klase i imam dosta snimki... budem slozio neki video od toga I mene je znala hvatat "trema" kad bi snimao, sad zaboravim da li sam upalio snimanje ili nisam
JC Denton je offline   Reply With Quote