View Single Post
Staro 05.02.2018., 17:20   #397
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,011
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Eto ovo se i meni desilo. Dva krkana (zalizana) su ušli u zgradu. Nitko ih od stanara nije pustio nego su se valjda nekako zgurali uz nekoga i prošli dupla vrata na ulazu u zgradu. Išli su po katovima i lupali i zvonili po vratima te su na kraju došli i do mene. Klinci su slušali neke pjesmice na službenom mobitelu(firma plaća HRT) te se možda muzika čula sa telefona. Nisu ušli u stan nego sam došao do ulaza i rekao da nemamo kaj prijaviti. Na to lik kaže ok, onda ćete dobiti prekršajni nalog. Samo sam se okrenuo i zatvorio vrata. Za par dana je došlo ovo;



Nisam im dao nikakve podatke niti OIB ali su očito od nekuda dobili moju adresu (gruntovnica?). Znači samo da ignoriram dopis tj uplatnice?
ista stvar se mojoj majci desila na adresi di smo pred cca 2 god odjavili tv. Pojavili se na vratima, neznam na koji način su ušli joj u zgradu, i pitali za tv, radio mobitel, rekla je da nema niš od toga i zatvorila im vrata(nije niš potpisivala). Nakon mjesec dana je došla ista ova obavijest i uplatnica na isti iznos.
Što nam je činiti? ignore? il da plati i uđe opet u ovu mrežu lopovluka a riješi se brige...
Koja je njihova daljnja procedura u slučaju da se ovo ne plati?
kiki86 je offline   Reply With Quote