View Single Post
Staro 05.02.2018., 13:44   #447
dep
Registered User

Datum registracije: Feb 2018
Pozdrav GB!

Kupio na Vašoj stranici TV Box H96 pro plus Alfawise koji je prema dostupnim informacijama model ZH01-s912-TVBOX-V3.0, 3/32.

Uređaj od početka radi nestabilno uz učestalo samostalno restartanje, te nakon što se sustav konačno uspješno starta, započinje gašenje pojedinih programa predinstaliranih od strane proizvođača i to bez obzira da li su pokrenuti ili ne (youtube, netflix, kodi,.....) Cijeli proces na kraju završava rušenjem sistema, pa potom slijedi smrzavanje, onda isključivanje iz struje, pa opet iz početka. Znači TVBOX je praktično neupotrebljiv u trenutnom stanju.

ROM koji sam našao na Vašoj stranici za podršku nije mi pomogao, a naknadno sam na forumima saznao da je moj model vjerojatno Wisdom, pa mu dostupni firmwerovi ne odgovaraju i mogu ga čak "zbrikati".

Moja molba je da od proizvođača nabavite odgovarajući firmwer, koji bi omogućio uredan rad uređaja. Koliko znam, radi se o dobrom uređaju, ali očito serija sa ovim PCB-om ima stanovitih problema. Interesirajući se na forumima vidio sam da nisam jedini sa ovim problemom.

Unaprijed zahvalan!
dep je offline   Reply With Quote