View Single Post
Staro 05.02.2018., 09:30   #10377
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor cro_ryder Pregled postova
Ne bi vjerovao koliko još takvih ima a da nisu penzići, strahota. Jebeš informacije, internet, specifikacije, iskustva ljudi koji već imaju dati proizvod, valjda trgovac zna, on to prodaje, pa neće ti u trgovini krivo reć. Uostalom to je prava trgovina,
a ne neki tamo web shopovi gdje ne znaš oćeš ciglu dobit umjesto tv-a i slične baljezgarije.

Frend nije htio naručiti tv iz Elipsa za 6080 kn jer 'ne znam ja jel to sigurno tako preko interneta, ovako u trgovini znaš šta dobiješ' nego je otišao u isti taj Elipso i dao im 6400 kn za isti taj tv (sony 55xe7005). I tko zna bi li uopće uzeo baš taj uređaj
da i trgovac u Elipsu nije amenovao. Eto, samo jedan primjer, a ima ih koliko hoćeš i kod (relativno) mlađe ekipe, nije to samo tako mijenjati mentalitet i prihvaćati promjene.
Nije to nista.
Moj radni kolega htio fhd monitor sa tv tunerom. Kazem mu da je to glupost, al ajde, posaljem mu link sa nabave nekog najjeftinijeg koji mi je izbacio u tom nekom cjenovnom rangu koji je kolega zadao.
Ali nece on preko neta, on se boji online kupovine... Doci ce on sam po njega u emezetu u Brodu. Inace zivi 30km od Broda. Reko idi... Ko te hebe kad si glup.
Tamo mu uvale isti taj, ali 720p... zove on mene kaze zrnasta slika kad je na kompu. .. gledam ja specifikacije, vidim 720p, kako i nece biti zrnasta
Uglavnom na kraju ga preveslaju u Brodu da sam ode u Osijek po fhd model jer su ga tamo imali na stanju

Suma sumarum... ima kuyac od monitora, gofno od tva i bezveze napravljenih 200km 😂

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote