neznam za kolegu "Joo1", ali ja sam na 3D turbo paketu s brzinom 120 Mbit/s koju su mi dali kao bonus na standardnu cijenu za novi potpis ugovora...
net mi je i ove dane izbacivao po više puta dnevno... znači surfaš, odjednom u donjem lijevom kutu browsera piše "resolving host" i ne otvara stranice... idem preko control panela na "diagnose" local area connection i u 50% slučajeva poruka "your broadband modem is experiencing connectivity issues", a u 50% "DNS server is not responding"... Jako iritantno, bilo da gledaš neki stream, utakmicu itd, ili surfaš, pogotovo kada se ponavlja po 5-6 puta dnevno. Reset modema ne pomaže, promjena kanala ne pomaže, promjena iz automatic na manual ip i dns isto tako...
Zvao tehničku podršku po xy put, serviseri naručeni za danas pa ćemo vidit šta imaju za reć, javim svakako... 2 modema su već promjenjena a problem nije otklonjen. Već sam spomenuo da mi je zadnji put rečeno kako problem može biti u matičnoj ploči kućnog računala koje je spojeno kabelom na modem. Jer po toj priči njegovoj kao modem "povuče grešku s matične

i blokira pristup netu"... i na kućnom i na laptopu i na mobu

Nisam toliko stručan pa da mogu stavit ruku u vatru, al meni to pare teže gluposti...