Citiraj:
Autor JC Denton
Ja sam danas s Quatrrom toliko puta izletio na "kurvi" da ne mogu ni izbrojat... sa Focusa 2001 presao na Quatrra i nikako uhvatit grip tog auta... a kao navikao sam bio na njega  Totalno mi je ukakalo ukupno vrijeme na GrB prvenstvu. A u svedskoj sam cak imao najbolje vrijeme  Ali uzlaud, kad sam "turbo ukakao" na prvom brzincu.
Meni je najbolje vrijeme mislim bilo oko 3:06 sa Fiestom i Focusom 2001. S nicim drugim nisam bio brzi. S Quatrrom sam bio oko 3:10, ako se ne varam.
Ajde Igi sad kad si vec poceo hvatat, pridruzi nam se u ligama... da se imam s kim natjecat u kategoriji "izleti manje puta" 
|
Ma i ja sam izletavao ni sam ne znam koliko puta na toj stazi haha i to sa svim autima iz klase te.
Hm teško moguće da ću vam se pridružit u ligama jer me se igra nije toliko dojmila da dam 70 ili više kuna za nju. Znatno mi je zanimljivija a i trenutno ju i igram - F1 2017 igra (pri kraju sam doduse karijere tamo - 5 sezona i s Williamsom se borim grčevito s Ferrarijima za naslov

)
Dirt 4 mi je nešto bolji jer tamo možeš odabrat kao "mod" igre Arcade ili Simulation. Na arcade se fino da vozit, kao nekoć u Colin Mcrae Rally-ju na Plejci 2 iz 2005. ili koje već godine. U ovom Dirt Rallyju moram vozit kao da F1 vozim s traction controlom na low ili na off haha