Citiraj:
Autor calypso
Ma ta X40 serija opcenito daje malo dojam plasticne igracke...
Svi ostali Thinkpadi do X40 su imali rollcage unutra i bili su megaoklopljeni... Da ti pokazem slike od R61 ili mog W530, vidio bi da nema neke bitne razlike...
Jedino taj tvoj P50 je stvarno spakiran kao Toshibe... Sa njima svaki put dobijem slom zivaca jer su sve internalije zabarikadirane i moras ju cijelu raskopat da ubodes neku glupost ili pocistis cooler...
|
Je slažem se samo su meni t440 i t540p bili prvi thinkpadi koje sam imao pa mi je ovo wow.
Je, do diskova i rama je lako doć ali za čistit hladnjak se treba malo više potrudit. Doduše hlađenje mu ima headrooma, ima filtere, ventilatori rade relativno rijetko. Mislim da ga neće trebat čistit češće od jednom godišnje čak i uz moje zahtjevno korištenje i 24/7 rad. Vjerojatno i nakon godinu dana neće bit neke potrebe al poznavajuci sebe otvorit cu ga.
Nabacim neke slike popodne.
I da, moj je došao s LG glossy ekranom, neznam kako ali je, nije me bilo pretjerano briga s obzirom da je sve ostalo bilo u savršenom stanju. Ali kako mene glossy nervira a kolegi koji je kupovao Zbook G1 od mene se sviđalo. Ja sam im zamijenio ekrane tako da mi je u thinkpadu sad AU optronics koji ima bolje boje i brightness od cijele generacije LG-a koji je dolazio u p50 i P51.
Best of both worlds. Iznenađujuce koliko je jednostavno bilo zamijenit panel.