View Single Post
Staro 01.02.2018., 22:26   #9
great9
Premium

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
našao sam novi firmware, od pred par dana. ja sam imao verziju 5.5, sad je vani 6.1.4.
super!
daj mi reci što je s druge strane na što se spaja?
ako je txpower na auto probaj ga spustiti ispod 12 dBm. ako te ap čuje dobro i na nižoj snazi...

Citiraj:
i dalje kad upišem ručno ip i lupim apply, pokušava tu adresu otvorit u browseru, ali joj ne može pristupiti, a management na staroj ip adresi ostane dostupan).
Moguce da je fw rule stavljen po defaultu, na taj port i wan ip za sve sa LAN-a. iskljuci "Block management access", takve stvari se u shellu provjeravaju... ali trebalo bi raditi kad isključiš.

Citiraj:
upogonio se i spectrum analyzer, iako mi nerealno izgleda, pokazuje peak signale samo na 2 kanala, od čega ni jedan nije moj iako je ubiquiti na 3 metra od mog ap-a.
peak signale? mozes poslati screenshot i malo opisati "konfiguraciju" wireless mreža u okolici? udaljenost od onih koje se budu vidjele na screenshotu?

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Pupo
Zato jer u 90% takvih slaganja se dodatni klijenti kriju (ko zmija noge) iza jedne dodjeljene ip adrese
NAT na NAT? pa plaču kad im neka igra nemože izbušiti port do multiplayer servera

Zadnje izmijenjeno od: great9. 01.02.2018. u 22:39. Razlog: smiley zagrada bode u oči
great9 je offline   Reply With Quote