Citiraj:
Autor maXonja
Ja sam bio skeptičan hoće li mi gurati 5 kartica, a ti ih guraš 6 komada...
|
Nisam ih ja gurao već ovi u amd-u. Gotov rig su prodali s tim napajanjem i nisam im mogao izbiti iz glave da je možda napajanje preslabo.
Napajanje je inače radilo ko urica (U modanom biosu i s tweakanjem je vuklo 780 iz utičnice) i radilo je i poslije havarije. Kriva je bila instalacija, spojili su 4 grafičke kartice iz jednog izlaza, 3 grafičke na originalnom kabelu i još nadoštukali s adapterom dvije sate na četvrtu grafičku i ssd, halo!, disaster waiting to happen.
Vidim da su sad promijenili ploču i stavljaju jača napajanja na mining rigove koji su trenutno u prodaji, ali meni neće priznat da su oni krivo procijenili, već se vade da treba reklamirat napajanje. za koje je prošlo 15 dana i ništa još nisu rješili. Zovem ih već neko vrijeme, ali se prave mutavi, a kad sam im rekao da me ne zanima popravak već bolje napajanje ili novac, te da ću ih u protivnom tužiti, otkantali me i poklopili i rekli da ću sad čekat razumni rok od 40 dana. Rok je razuman,ali oni nisu.
Ali šta ćeš, ako mi ne vrate novac za to napajanje slijedi tužba, drugačije ne vidim izlaz iz rješenja.
Znači djeco, poanta je da ne spajate više od dvije grafičke na jedan sata kabel ako ne želite riskirati da vam se kuća zapali. Druga poanta je da bi ovi iz amd-a mogli bit malo više obazrivi na razumni prijedlog kupca. jer ponavljam se, mogao je cijeli rig izgorjeti ili još gore nešto da ga nisam odmah isključio iz struje.