Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.02.2018., 17:37   #33909
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Uhhh. Bolje od Mazde 6? I od ove najnovije? Skuplje/kvalitetnije/finije? Ja sam se oduševio šesticom na prvu.

Mondeo, Passat, Škode i Talisman mi nisu nekaj, da.
Da I još bi me Mazda 6 sa max opremom i 1 godinom garancije duže ispala 10k jeftinije, tako da sam imao o čemu razmišljati
A još uzmi u obzir da sam vlasnik mazde 3 s kojom sam jako zadovoljan.

Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Ma naravno, sve 5. Ne odgovara mi Insignijin interijer jer mi izgleda kao da je slagan iz nekoliko auta, zato mi izgleda neskladno. Materijale nisam pipao tako da ne znam kakvi su. Ono što mi se sviđa je to što su poradili na prostranosti kabine, to je sada puno bolje nego u staroj Insigniji.

Što se tiče unutrašnjosti konkurenata, meni su najbolji Passat i Talisman, a najgori Mondeo i Superb, naravno, ako pričamo o nepremium klasi. Što se tiče vanjštine svi su mi dobri, ali u unutrašnjosti nažalost nije takva priča. Čini mi se da je to gotovo sa svim nepremium autima tog segmenta, nema neke razlike u odnosu na kompakte. S druge strane pogloedaj samo razliku između Audija A3 i A4, nebo i zemlja. A onda pogledaš Megane vs Talisman, skoro isti unutra.

U svakom slučaju dobar izbor, ne sumnjam da je auto dobar i nadam se ćeš biti zadovoljan s njim. Meni možda interijer sjedne malo bolje
Nisam sjedio u meganeu novom, ali vjerujem da samo može biti manje fin od talismana, ali talisman mi je nekako preplastičan.
(I da, ako su iole slični po kvaliteti materijala - to baš i nema smisla. Jesi gledao možda odnos nove astre vs insignia? Moguće da je slično, ali nisam gledao).
Superb mi je previše staromodan, ne znam kako bi ga drugačije opisao.
Passat mi je odličan, ali ga šije mazda 6 po meni.

A nadam se i ja da ću biti zadovoljan

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 01.02.2018. u 17:45.
Igorr je offline   Reply With Quote