Lako je bit general poslje bitke.
To nebi trebala bit moja stvar, na nekim webshopovima nemozes uopce unest nase znakove i to je ok. Ovo je greska webshopa i njemackog dhl-a, plus nezainteresiranost nasih. Nadam se da cu sutra vidjet paket
EDIT:
Rasplet priče
Našao paket na Jankomiru, nakon trećeg telefonskog poziva i 3 preusmjeravanja na drugi broj. Većina krivice je na njemačkoj trgovini ili DHL-u jer umješto š piše neki hjeroglif, i jer nisu napisali cijelu adresu, tj. ime firme di su trebali ostavit paket je izostavljen s adrese. Što je najžalosnije, sve piše uredno na njihovoj otpremnici pod Shipping ali na paketu dio fali, dio su hjeroglifi. 30% je i dalje na našoj pošti jer nisu pokazali ni najmanji interes za isporuku. Gđa. u Branimirovoj koja mi je obećala danas isporuku me zeznila, tako da sam ošao sam na Jankomir po paket, jer nisam htio više ništa prepustit slučaju. Pohvala ekipi s Jankomira, gđa. s kojom sam pričao mi je provjerila u sustavu di je paket, i zvala me povratno za 10 minuta da je paket zaista tamo da je išla fizički provjeriti.