View Single Post
Staro 31.01.2018., 11:05   #3498
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ko da uzmeš auto sa 500.000km

ne kažem ja da će te kartice riknut, al osobno nebih stavio nešto što je radilo 24/7/365 u komp
Pa takvo razmišljanje je upravo ono u čemu je problem kod takvih osobnih, rekao bih, subjektivnih razmišljanja: kod mene dok komp niš ne radi kartica majna/radi sa power level 70%. Drugim riječima, konstantno je na nekih 50-55°C.

Bilo koji gejmer će postaviti napon i PL do ibera, da bi dobio onih 10MHz ekstra. Posljedica: grafa koja je radila možda petinu vremena pod opterećenjem u usporedbi s majnerskom grafom, ali je zato prošla puno više stresa u svakom pogledu.

Kad već moramo opet aute uvlačiti kao primjere, ko moj auto s 230k km koji je u boljem stanju nego isti model sa 60k km, ne zato jer nije vožen, nego baš suprotno.

Dokle god kupiš karticu s garancijom, smatram da nema problema. Npr. da imam mining rigove, kartice bih kupio nove i držao dok ne bi imale još barem 6 mjeseci garanciju i prodao onda. Ne zato jer se bojim da bi krepale, neg zato da onaj tko kupuje ima još malo prostora ak se eventualno nešto dogodi. But that is just me