Tema: Dirt Rally
View Single Post
Staro 31.01.2018., 09:51   #170
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Imaš još 1 dan za prvi enduro pa pazi da stigneš. Šteta bi bilo da ne odigraš jer vidim da ti ide dobro Kvalitetna konkurencija uvijek dobro dođe.

xlr-tek sada sam vidio da si igrao sa focusom 2001. Koliko sam vidio iz komentara nekih igrača da se ipak malo osjeti razlika u korist novijih auta u toj klasi.
Čini mi se da neću stić enduro odigrat u ovoj turi Previše posla u RL.

Ali potrudit ću se neku od ostalih liga završit. Bar recimo klasu 2010 i GrB. imaju li ti reliji neki time limit, da i tu ne izvisim?

Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
A dobra stara Integralka, jedan od najvozljivijih meni auti. Stvarno mi je bila gušt voziti. Ideš dalje sa Focusom 2001 ili ćeš nešto drugo?

Danas te skidam u 2010 sa polotom a probati ću i đuru iako je dobro vrijeme napravio. Biti će be quick or be dead Što se tiče Grupe B odlučio sam se na Deltu S4 pa šta bude bude
Moj plan je vozit Fulviu u 60im, Stratos za 70e, grA Integralku, grB vjerojatno Quatrro (iako me vuče ono prase od 205, samo s njim je teško hvatat ravnu crtu u vožnji + na Quatrro sam navikao i imam sve setupe slozene vec) , 2000 sam mislio Focusa 2007 (ali to necu vjerojatno stic) i 2010 ostajem na Fiesti.
JC Denton je offline   Reply With Quote