Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2018., 09:06   #33884
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Ma ne žuri mi se nikud, niti sam ga zvao ikad osim kad sam mu javio nakon 4 dana da su felge gotove.
Zaboravio sam i ja da su kod mene koliko dugo stoje ali njemu je bilo hitno da ima za zimski set, pa neću ga ja valjda podsjećati svakih 5 dana.
Kasnije smo se sreli sasvim slučajno, pozdravili i sam je naglasio da će doći po njih jer mu trebaju. Radi se o ozbiljnom čovjeku od pedesetak godina.
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Da sam na tvome mjestu, nazvao bih ga i rekao mu da dođe po felge s novcima ili ćeš ih prodati kako bi naplatio svoj rad.
Ovo je jedina opcija o kojoj bi razmislio, javiš svoj budući korak sa namjerom naplate rada, a na njemu je da odliči.

Evo sličan primjer, kolega dofurao pc za vrijeme radnog vremena do mene da ga slozim, kolegica iz ureda mu uvaljala svoj pc također jer kao ne radi pa da ga pogledam. Kolegi kroz par dana javim da pokupi svoj a njenoj kolegici koji dan kasnije javljam da je samo disk od 200gb živ ali na kojemu ima podataka, da bi bilo najbolje da dodje sa prijenosnim ili da ga nosi kakav je. Javila je da ce doc sa prijenosnim. 6 mj. kasnije(ubacio ga u šupu i zaboravio) nakon što sam preko kolege molio da dodje po pc javljam osobno njoj opet da joj je pc tu i da ga dodje pokupiti, kaze da ce me iduci dan zvat, ne zove. Nakon par dana posaljem joj poruku da sam pc bacio i napisem pozz, odgovori mi sa palcem gore i pozz. Nisam ga bacio ali sada budem...
Halos je offline   Reply With Quote