Citiraj:
Autor dadoremix
Eh, brkate net i struju
Struja je struja
Nema tu zajebancije i nitko nije zakinut
|
A znas kako je uvjek ima skeptika koji su još na HT internetu .al eto treba i ovaca za sisanje. PA HT evo susjeda dan danas nije prebacio na 5mb jer eto on to nije zatrazio nego stoji na 2 mb. tolko o brzini i postenju ht interneta

. Npr iskon koji je takodjer pod HTom je to automatski napravio za sve korisnike.Al kao sto rekoh bolje im kukat kak mi mozda nebu radilo ovo ili ono i placat skuplje identicnu uslugu .
Ja eto znam sto cu kupit za tih 250kn godisnje koje sam usparao na struji mada to uopce nije 250kn nego je meni bilo 500tinjak kn jer trosim oko 750kn 800kn mjesecno i nisam morao platit jedan racun(800kn)
Što se prabeacivanja tice neznam kak je danas al ja sam prije 3 godine sve rijesio telfonom i internetom. Nigdje nisa mmorao ic ni nosit.PA sumnaj mda je danas kompliciranije.
Ako uzmes da trosis 50kn mjeseno onda ti ni usteda nemre bit 750kn godisnje jer tolko ni ne trosi struje
%-7 posto kao nije to nista a ovdje cjepidlace ljudi za 0,5% fee

i prelazi na drugu karticu burzu itd...
http://www.jeftinastruja.hr/za-ku%C4...n-u%C5%A1tede/
Za potrosnju od 900-1000kw kolko ja trosim mjeseno usteda je oko 500-600kn na godinu i dalje cu zato ostan na GEN-i jer nikad nisam ostao bez struje a da su moji susjedi koji su na HEPu takodjer nisu ostali bez struje. KAd je nije bilo nije bilo ni njima ni meni.
Dadoremix ovo se ne odnosi na tebe samo da ne odgovaram ostalima posebno sam sve srocio u ovaj post.